Telefonisch bereikbaar
  voor inlichtingen en afspraken
  maandag en woensdag
van 14 tot 19 uur
  op het nummer 00 32 (0) 3 665.32.32
   

TERUG_KNOP
PRAKTIJK DR GEERTS
ESTHETISCHE_DERMATOLOGIE
ALGEMENE_DERMATOLOGIE

 

rimpelbehandeling
 

Tatoeages kunnen nu zeer mooi verwijderd worden zonder littekenvorming of pigmentverlies. Dit is echter alleen mogelijk door gebruik te maken van de allernieuwste Q-Switched YAG Laser.
Wij beschikken sinds 1 juli 2013 over een nieuwe laser. Hij is de meest geavanceerde laser van de wereld. In het apparaat zijn 3 verschillende laserbronnen aanwezig (1064nm voor zwart, 694nm voor blauw en groen en 532nm voor roodachtige kleuren) die probleemloos kleurentatoeages kunnen verwijderen. Het is de laser van Quanta Systems, model: Q-Plus C
Deze laser stuurt een zeer sterke en nauwkeurige homogene vierkante (om overlappingen te voorkomen) lichtstraal uit die selectief wordt opgenomen door de inktdeeltjes van de tatoeage (principe van de selectieve photothermolyse). Hierdoor worden deze inktdeeltjes tijdens opeenvolgende behandelingen opgesplitst in steeds kleinere fragmentjes.
Ze worden vervolgens door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd, en zo vervaagt de tatoeage. Er zijn steeds meerdere behandelingen noodzakelijk om een tatoeage te verwijderen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid inkt in de tatoeage.
Gekleurde tatoeages hebben meestal meer behandelingen nodig dan zwarte.
De prijs van de behandeling wordt bepaald door het oppervlak van de tatoeage, en begint bij € 50 per sessie.

Een afspraak voor het verwijderen van tatoeage kan U NIET maken op het nummer van onze praktijk! Voor het efficient en snel maken van deze afspraken hebben wij een apart nummer: 03 449.39.49.

 

laserbehandeling
 
 
 
overmatige transpariratie
 
dermato chirurgie
 
   
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

es