Telefonisch bereikbaar
  voor inlichtingen en afspraken
  maandag en woensdag
van 14 tot 19 uur
  op het nummer 00 32 (0) 3 665.32.32
   

TERUG_KNOP
PRAKTIJK DR GEERTS
ESTHETISCHE_DERMATOLOGIE
ALGEMENE_DERMATOLOGIE

 

rimpelbehandeling
 

Spierontspanner

Spierontspanners worden al vele jaren gebruikt in de klassieke geneeskunde, onder meer door oogartsen, kinderartsen en neurologen. Ze hebben dan ook reeds lange tijd hun veiligheid en nut bewezen.
We behandelen er “dynamische” rimpeltjes mee.
Doordat spiertjes ongewild te vaak en te sterk samentrekken, ontstaan fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes.
Met een spierontspanner kunnen deze spiertjes tot rust gebracht worden, en vervagen deze rimpels.
Het resultaat is een ontspannen, fris en uitgerust gelaat, en dit zonder de normale mimiek te verstoren.
Het resultaat moet een natuurlijke uitstraling geven!

Fillers

Als filler worden in onze praktijk uitsluitend produkten gebruikt die van nature in ons lichaam voorkomen. Ze zijn mee verantwoordelijk voor de spankracht en het vochtgehalte van de huid. Aangezien het lichaamseigen produkten zijn, is een allergietest niet noodzakelijk. De door ons gebruikte produkten geven langdurig resultaat, en zijn veilig. Er zijn inmiddels meer dan tien miljoen behandelingen wereldwijd mee uitgevoerd.
Fillers worden gebruikt voor het corrigeren van rimpeltjes die ontstaan doordat de huid minder elastisch en stevig wordt, onderhuids bindweefsel en vetweefsel afneemt en minder steun geeft.
Het gaat vooral om de plooien die ontstaan tussen wang en bovenlip, de rimpeltjes op en rond de lippen, onder de mondhoeken en op de wangen. Filler wordt ook gebruikt om de lipcontour te accentueren, de lippen voller te maken, en terug meer volume te geven aan het gelaat.

laserbehandeling
 
 
 
overmatige transpariratie
 
dermato chirurgie
 
   
   
   
   
   
   
   
 

esthetische dermatologie, botox, fillers, laser-behandeling, rimpelbehandeling, dokter Geerts, Kapellen, Antwerpen, Raoul Geerts dermatoloog, Nederland, Restylane, Juvederm, tatoeage, tatoeageverwijdering, tattoo, tattooremoval, permanente make-up, couperose, dermato-chirurgie, overmatige transpiratie, CO2-laser, huidgezwellenverwijdering, cosmetisch, Q-Switched YAG Laser, photothermolyse, spierontspanner, pigmentvlekken